MamMia Bingo Mobil

Spela bingo i mobilen

Spel på nätet idag innebär att väldigt många spelar med mobilen. Sajter som anordnar olika hasardspel som roulette, poker eller bingosajter måste idag ha modul för spelande i smarta telefoner och surfplattor. Men i stort sett är det ingen större skillnad oavsett vilken plattform man än väljer. Att MamaMia Bingo är ett populärt val bland telefonspelare är osvikligt. Man kan spela både bingo och andra roliga och knepiga spel på denna trevliga sajt.

Bingo är ett folkligt spel som kom till Sverige 1961 och har sedan dess blivit synonymt med idrott och andra typer av ideella föreningar. Att vi nu spelar detta tämligen enkla men roliga spel på nätet är bara en naturlig förlängning av intresset. De flesta av oss har någon gång provat på spelet och många spelar regelbundet. Kanske spelas bingo i större utsträckning nu när vi lätt kan ta oss till den imaginära bingohallen. Om vi då väljer MamaMia Bingo gör vi det av förklarliga skäl, det är lätt att spela i vår smarta telefon och sajten är användarvänlig.

Den smarta telefonen och spel som bingo

Den första smarttelefonen kom redan 1996. Det skulle ta några år innan den utvecklades som vi är vana idag men redan när den låg i byrålådan hos uppfinnarna torde de ha kunnat ana dess potential. Dock är det osannolikt att vi vanliga människor skulle kunna tänka oss spela bingo eller andra spel i mobiltelefonen, inte då. Moduler för att kunna spela i mobilen kom i början av 2000-talet och tio år senare fanns den i var mans hand. Idag funderar vi inte ens över tekniken eller hur den utvecklas men hela tiden tävlar utvecklarna om nästa steg för att förbättra funktioner och snabbhet. Det var Nokia som tog fram den första smarta telefonen men det var Ericsson som lanserade begreppet "smartphone" med dess modell GS88 som kom ut år 1997. Denna prototyp var dock endast till för att kontrollera funktioner för framtida modeller. Om man jämför den med dagens smarta telefoner ligger den inte alls i samma klass. Storleken på mobiltelefonerna har växlat och numer ligger gränsen i yta mellan mobil och surfplatta endast i funktionen telefon eller inte.

Bingo á la Malta

MamaMia Bingo är en svensk sajt, men baserad på Malta. Det är de svenska monopolreglerna som tvingar företagen som saluför spel att förlägga sina servrar utanför landet, men de gör det helst inom EU/ EES. Att den ligger på Malta förhindrar inte att de har helsvensk support. Telefonsupport, live support och mailsupport är de medel som står till buds för den som behöver komma i kontakt med kundtjänsten. Per telefon svarar dess service mellan 9 på morgonen och klockan 1 på natten. Via chatt går det bra att beskriva sitt problem närhelst man vill, men på natten kan man få stå i kö. Dock är chattfunktionen utmärkt och ganska unikt för just bingo. Förutom till svenskar vänder sig sajten MamaMia Bingo även till norrmän och finnar. Att spela bingo på nätet kommer med största trolighet att stå sig, spelet har så att säga vävt sig in hårt i folks hjärtan. Därför kan man nog sia om att MamaMia Bingo kommer att stå sig gott i konkurrensen på den tuffa spelmarknaden.