MamaMia Bingo


Om du tycker om att spela bingo har du säkert hört talas om MamaMia Bingo. Det är nämligen en av de mest kända bingosidorna i Sverige. En anledning till att MamaMia Bingo fått ett sådant fäste hos spelarna kan mycket väl bero på att det är en sida som erbjuder allt möjligt. Ändå har man inte tappat fokus. En bingosida ska i första hand vara experter på just bingo och det är spelet som ska stå i centrum. När du går in på MamaMiaBingo.com kommer du märka att det är just bingo som har strålkastarna riktade mot sig.

De har tydligt märkt av Bingohallen-delen och det är lätt att se vilka spel det är som erbjuds. Antal bingospel kan variera. En typisk måndag har de igång tre stycken bingohallar så du kan välja vad som passar dig bäst. Tre exempel på bingospel är Club 60, Trio och sist men inte minst: Arne Weises Bingo!

Det stämmer, Arne Weise har alltså ett eget bingospel hos MamaMia Bingo. Så om du skulle vara något av ett fan av tv-legendaren kan Arne Weises Bingo helt klart vara ett spel som skulle kunna tänkas falla dig i smaken. Arne fick spelet efter att han varit en trogen spelare hos MamaMia Bingo. Arne Weise är känd för att gilla just bingo och även han verkar ha hittat till internetbingon. Arne spelar alltså själv bingo och det gör han en dag i veckan. Det är inte ofta som Arne Weise missar sin bingo på torsdagarna, som blivit till en tradition för honom.

Community-delen viktig

Det har alltid funnits en viktig social aspekt inom bingon. Det är ett spel som främjar sällskap och för många är det inte själva bingospelet som är det viktigaste. Istället är det att få prata med andra människor om ditten och datten som är det huvudsakliga syftet till att man spelar bingo. När bingon flyttar ut till internet är det lätt att bingon tappar sin sociala charm. Självklart finns det stora skillnader mellan att spela på nätet och att gå till den gamla bingohallen. MamaMia Bingo har dock försökt göra bingon till en social grej. Det är viktigt att bingosidan visar lite personlighet. Det är oerhört lätt att ta kontakt med deras livechatt om det är något man funderar på.

Ett exempel på att MamaMia Bingo är en minst sagt bra bingosida är resorna! De anordnar nämligen resor till varmare länder med jämna mellanrum. Det är ett perfekt sätt att få spelarna att känna sig som en del av något. Samtidigt tycker nog alla som gillar bingo att det är kul med en temaresa som kretsar kring just bingo.

Hämta välkomstbonus

Självklart har MamaMia Bingo en välkomstbonus! Så gott som alla seriösa bingosidor erbjuder sina nya spelare någon sorts bonus och det är en del MamaMia Bingo verkligen inte skippar. Bonusarna kan variera med tiden men de tenderar alltid att vara generösa. Det är vanligt att MamaMia Bingo dubblar din första insättning. Om du sätter in 200 kronor kommer du då alltså ha 400 kronor att spela för. Dessutom brukar de slänga in lite free spins som du kan använda på någon av de slottar som finns på sidan.